+373 60 836 555

+373 22 835 555

Odihnă la plajă

Cele mai bune oferte de odihnă la plajă 

Turcia

 Una dintre cele mai populare destinații în perioada de vară. Pentru turiști Turcia este foarte atractivă prin ieșirile sale la 4 mări: Marea Neagră, Mediterană, Egee la fel și marea Marmara, cu cele mai deosebite atracții turistice.

de la  179 euro

Bulgaria

,,Este frumoasă Bulgaria!” Foarte mulți turiști sunt atrași de această țară, deoarece se simt ca acasă. O natură nemaipomenită combinată cu soarele bulgar, produse optimale și calitative, apă minerală, munți, toate acestea atrag un număr impunător de turiști din an în an.

de la 59 euro

Grecia

În Grecia este tot! Într-adevăr mare, munți, pădure, livezi de măsline, vulcani și peșteri adînci, stînci impresionante și plaje fine, monumente din diferite epoci, fructe dulci și vinuri gustoase. Există în Grecia și insule: doar cele mari se numără peste 100. Un singur lucru este demonstrat , odată ce ajungeți în Grecia, nu mai doriți să plecați niciodată!

de la 199 euro 

Muntenegru


Muntenegru- Raiul în Balcani! Țara cu peisaje pe care noi sîntem obișnuiți să le vedem doar în filme. Ajungînd aici simți de parcă te contopești cu natura! 

de la  259 euro 

Egipt

Egiptul – perla vestică! Țara vechii civilizații, meleag binecuvîntat unde tot timpul anului strălucește soarele, iar marea este mereu caldă și străvezie. Egiptul este deschis pentru mare și călătorii pe toată perioada anului. Cei care nu se îngrozesc de căldurile insuportabile, pot să viziteze această țară din iunie și pînă în septembrie.

de la 189 евро 

Spania și țările exotice

Spania, Thailanda, Republica Dominicană, Indonezia, Cuba, Vietnam, Mauritius,Malaysia, Singapoore, Sri Lanka,Seychelles. Cu noi o să vă convingeți că aceste destinații sunt mult mai aproape și mai accesibile decît vă imaginați.

de la  359 евро 

Nu ați gasit ceea ce căutați printre ofertele noastre?

Lăsați o solicitare, iar noi neapărat o sa alegem pentru Dvs o vacanță! Noi putem să vă facem odihna și mai plăcută

 

Сompletați formularul și trimiteți cererea

De exemplu: Olga
Specificați dorința de bază : Țara în care doriți să vă relaxați, numărul de persoane și perioada.

Chișinău, 

Bulevardul lui K. Negruzzi 2/2 din 1A 

info@million.md

+373 60 836 555

+373 22 835 555